Verlichte huizen, boerderijen en tractoren tijdens de Boerderij Toer 2022 in Drimmelen, Made en Den Hout

Verlichte route Zwaluwe (1)

Op 27, 28 en 29 december 2022 kun je dit jaar een verlichte route rijden door het buitengebied van Made, den Hout en Drimmelen. De route wordt ondersteund met een digitale audioroute (verlichte route made | izi.TRAVEL )

De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden beide jaren voor files op de route in de polder: ook dit jaar zorgt dit uitje voor een vette glimlach op je gezicht!
De route slingert door het buitengebied van Drimmelen, Made en Den Hout waar je de mooiste versieringen kunt aanschouwen bij boerenbedrijven. Vanuit eigen voertuig bewonder je verlichte schuren, stallen, bomen en andere objecten. Alle omwonende boeren en bewoners zijn uitgenodigd om mee te doen!
De organisatie hoopt op zo’n 100 verlichte locaties, waar iedereen die dat leuk vindt ergens tussen 17.00 en 21.00 uur in de eigen auto langs kan rijden op 27, 28 en 29 december. De route wordt ondersteund met een digitale audioroute (izi travel/verlichte route made) en loopt via de Watertorenstraat, Watertoren, Brandestraat, Stuivezandsestraat, (Randoet eo), tunneltje A59, Houteindsestraat, Liniestraat, Moerstraat, Dordrechtseweg, Hespelaar, Stelvenseweg, Rotonde Bromtol, viaduct A59, Brieltjesweg, Schanseind, Steelhovense dijk, Tuinbouwweg, Rotonde, Sluizeweg, Nieuwe Jachthaven Drimmelen, Biesboschweg, Dorpsstraat, Batterij, Drimmelenseweg, Zeggeweg, Witteweg, Koekoekweg, Witteweg, Zanddijk, Watertorenstraat.

De route is vrij te rijden, maar blijf in je eigen auto blijft. Er is geen bezoek op de bedrijven. Er is ook geen begin- of eindpunt aan de route, maar er wordt bij voorkeur wel een eenrichtingsroute gehanteerd. Alle info die je nodig hebt, lees je op deze site en op die van ZLTO-Amerstreek. Houd ook onze social media in de gaten! Van de Verlichte Route Made-Drimmelen-Den Hout is een Facebookeventpagina aangemaakt.

Mensen aan de route vragen we om hun creativiteit ook los te laten en mee te doen. Kortom verras Drimmelen, Made, Den Hout zodat mensen in de auto een ritje kunnen maken en kunnen genieten. Er is geen start/eind punt. Men kan overal beginnen in de route, er is geen bezoek op bedrijven mogelijk, blijf in de auto.
Voor verder communicatie is er een tijdelijke App-groep, meld je aan op tel nr: 0653209292.
Bellen naar onderstaande nummers mag natuurlijk ook !
Ben je geen eigenaar van grond of locaties aan de route doe mee. Ben je in het bezit van een verlichte decoratie/tractoren, we plaatsen ze graag in de route.
De gemeente is blij met dit soort initiatieven, omdat het vorig jaar zo’n groot succes was, mits we net zoals vorig jaar de regels in acht nemen.

Dit initiatief is er gekomen vanuit een groep enthousiaste leden vanuit ZLTO en de EDTOV.

groeten, 

NaamTelefoonnummerEmailadres
Sandra de Leeuw0611951994laatdeleeuw@planet.nl
Kees Damen0653209292info@loonbedrijfdamen.nl
Ad Rasenberg0649842135ad@natuurboerderijzonzeel.nl
Piet Hermus0612854757piethermus@outlook.com
Peter van Beek0614752852petervbeek1961@outlook.com